AISYAH NAK SHARE

AISYAH NAK SHARE смотреть последние обновления за сегодня на .

Terperangkap Dalam Gua Bawah Tanah Selama 18 Hari! #5

1230661
45339
1425
00:23:16
25.02.2021

Follow me on instagram 🤍

Tragedi Highland Tower Malaysia **Punca Runtuh + Kejadian Aneh** #12

943359
37248
1764
00:20:33
09.05.2021

Kisah lama yang selalu diperkatakan, tapi hari ni kita tukar fokus. instead of hantu, Aisyah nak kita tahu apa yang terjadi sehingga puluhan jiwa terkorban. Dikesempatan ini, Jom sama sama kita sedekahkan buat mereka yang terlibat didalam insiden ini... article 666:🤍 #highlandtowermalaysia Follow me on instagram 🤍 Material yang ditambah dalam video adalah bukan milik kami. Semua media yang digunakan adalah sekadar visualisasi bagi memudahkan pemahaman penonton.

Pemergian Tragik Nurin Jazlin, DITARIK KE DALAM VAN PUTIH #3

1297433
42406
2553
00:26:09
06.02.2021

Follow me on instagram 🤍 Material yang ditambah dalam video adalah bukan milik kami. Semua media yang digunakan adalah sekadar visualisasi bagi memudahkan pemahaman penonton. FAIR USE DISCLAIMER: Penafian Hak Cipta di bawah seksyen 107 Akta Hak Cipta tahun 1976, peruntukan dibuat untuk "penggunaan wajar" untuk tujuan seperti kritikan, komen, pelaporan berita, pengajaran, biasiswa, pendidikan dan penyelidikan. Penggunaan yang adil adalah penggunaan yang diizinkan oleh undang-undang hak cipta atau sebaliknya. Copyright Disclaimer under section 107 of the Copyright Act of 1976, allowance is made for “fair use” for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, education and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing.

Kisah Sebenar Disebalik Movie Seram ANNABELLE #6

537608
25133
1478
00:15:06
27.02.2021

kisah sebenar disebalik movie seram annabelle, korang tahu tak sebenarnya patung annabelle cute je ? Follow me on instagram 🤍

Titisan Air Mata Seorang Banduan & Kisah Potret Hidup di PENJARA PUDU#2

361557
16975
1182
00:21:45
30.01.2021

MISTERI PENJARA PUDU, Banyak artikel yang korang akan jumpa if korang cari tentang penjara ni, Macam macam gangguan orang kat sini lalui, akhirnya setelah 101 tahun beroperasi, ianya ditutup. Tapi... macam mana dengan 'roh' yang tak tenang tu? chapters: 00:00 Introduction 01:21 Ratusan Banduan Mati Kerana Wabak 03:13 Rusuhan dipenjara 04:00 Kisah Seram Penjara Pudu 12:26 Pegawai Tukang Gantung Insaf #penjarapudu #KisahSeramDiPenjara #hantu

Lee Chow Meng, 18 Mangsa Dalam Setahun ! #4

238406
15266
772
00:25:47
13.02.2021

Follow me on instagram 🤍 Material yang ditambah dalam video adalah bukan milik kami. Semua media yang digunakan adalah sekadar visualisasi bagi memudahkan pemahaman penonton. FAIR USE DISCLAIMER: Penafian Hak Cipta di bawah seksyen 107 Akta Hak Cipta tahun 1976, peruntukan dibuat untuk "penggunaan wajar" untuk tujuan seperti kritikan, komen, pelaporan berita, pengajaran, biasiswa, pendidikan dan penyelidikan. Penggunaan yang adil adalah penggunaan yang diizinkan oleh undang-undang hak cipta atau sebaliknya. Copyright Disclaimer under section 107 of the Copyright Act of 1976, allowance is made for “fair use” for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, education and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing.

TARZAN IN REAL LIFE? Manusia dibesarkan oleh Binatang #10

494109
20633
552
00:17:59
17.04.2021

Follow me on instagram 🤍 Material yang ditambah dalam video adalah bukan milik kami. Semua media yang digunakan adalah sekadar visualisasi bagi memudahkan pemahaman penonton.

23 REMAJA Hilang Dalam Villa Berhantu ? Kisah Seram Villa Nabila #8

340124
16132
1242
00:12:32
20.03.2021

Follow me on instagram 🤍 Material yang ditambah dalam video adalah bukan milik kami. Semua media yang digunakan adalah sekadar visualisasi bagi memudahkan pemahaman penonton.

Penemuan Jasad Austin Wenner & Jessica Lewis (VIRAL TIKTOK) #7

330437
16157
526
00:17:04
06.03.2021

beberapa bulan lalu, viral di tiktok tentang game randonautica dimana ia membawa sekumpulan remaja kepada penemuan 2 jasad di kawasan pantai, dan di dalam suitcase. Jom borak pasal ni Follow me on instagram 🤍

HIROSHIMA Sg Buloh, Punca Pengharaman Mercun Di Malaysia #11

315238
15951
671
00:17:53
24.04.2021

Follow me on instagram 🤍 Material yang ditambah dalam video adalah bukan milik kami. Semua media yang digunakan adalah sekadar visualisasi bagi memudahkan pemahaman penonton.

3 KISAH SERAM AISYAH LALUI | Jiran menjerit & Perkhemahan Sekolah

696895
29804
3463
00:19:32
16.05.2020

based on true story. INSTAGRAM: 🤍 SHOP THIS VLOG: rak tudung- 🤍 cadar- 🤍 smart watch- 🤍 MY GEAR: g7x mark ii: 🤍 canon m50: 🤍 bendy tripod : 🤍 case memory card: 🤍 boya mic: 🤍 🎵Music Probably by one of these artists Parental Advisory Explicit Content video and or sound effects created by YouToogle 🤍 No Copyright Music: 🤍 🤍 🤍 BUSINESS INQUIRIES: aisyahhabshee🤍gmail.com *Some links may be affiliate

Misteri Orang Minyak Di Pahang Terungkai ! #1

589343
22175
2546
00:24:25
23.01.2021

Macam mana 'orang minyak' ni mampu hidup 3 tahun, mer0gol dan mem3unuh tanpa disedari? Dia guna ilmu ghaib ke? atau ada pihak cuba sembunyikan dia? ... Sampai sekarang kita tak tahu bagaimana, dan mengapa dia berbuat sedemikian. MISTERI ORANG MINYAK DI PAHANG AKHIRNYA TERUNGKAI #orangminyak #Kisahsebenar #misterijam12

Scammer Bermodalkan OUTFIT, Penipu Licik! | Anna Delvey #13

391066
16077
744
00:23:03
22.05.2021

Anna Delvey, Korang pernah dengar nama dia tak ? Scammer yang scam scammer lain, ramai orang kaya tertipu dengan dia ~ Follow me on instagram 🤍 Material yang ditambah dalam video adalah bukan milik kami. Semua media yang digunakan adalah sekadar visualisasi bagi memudahkan pemahaman penonton.

McDonald Kena Saman Sebab Kopi Panas #14

206982
10348
763
00:21:38
12.06.2021

Follow me on instagram 🤍 Material yang ditambah dalam video adalah bukan milik kami. Semua media yang digunakan adalah sekadar visualisasi bagi memudahkan pemahaman penonton.

Curi Satu SEN Setiap Hari Sampai Jadi Jutawan ? #9

457833
15715
1155
00:18:43
27.03.2021

Follow me on instagram 🤍 Material yang ditambah dalam video adalah bukan milik kami. Semua media yang digunakan adalah sekadar visualisasi bagi memudahkan pemahaman penonton.

Barang Pelajar Universiti JARANG tinggal | Aisyah Habshee

114786
5359
229
00:10:56
12.11.2019

Dalam peringkat pengajian ketiga, environment dan cara approach pun berbeza. Jadi, MUNGKIN barang kita perlu di sekolah, dah tak perlu di Uni. Dan barang yang nampak simple dan tak penting tu, AMATLAH PERLU. Jadi dalam video ni, Aisyah share 5 barang penting korang perlu ada sebagai pelajar universiti. Buku dan Pendrive kayu: Instagram (🤍ukiranwoods), Facebook (Ukiran Woods), Whatsapp (+60129162818) Teddy Blake handbag: 🤍 Barry Smith backpack: 🤍 background music: 🤍

Emergency C-Section + Positive Cvid 19

609305
28713
812
00:27:24
29.03.2022

Sesungguhnya rancangan Allah tu lebih sempurna dan terbaik, walaupun pada awalnya Aisyah tak nampak sangat the bright side, tapi hari ni aisyah grateful dengan semua yang terjadi. Hehe semua lagu yang Aisyah guna download dari: 🤍 BUSINESS INQUIRIES: aisyahhabshee.work🤍gmail.com

CERITA SERAM KAT KEDAI BUNDLE & OFFICE BARU

224060
10696
441
00:13:27
17.12.2020

Kami check in hotel, tiba tiba terdetik nak story time. khadijah bukak cerita lu, kata ada bayang bayang binatang dalam kedai dia... lepas tu Aisyah sambung dengan beberapa insiden dalam office baru Aisyah yang selama ni ditinggalkan tidak berpenghuni selama 8 bulan. Enjoy the video :) hotel: 🤍 INSTAGRAM: 🤍

SAHUR WITH ME ~

863878
24758
2186
00:17:01
19.05.2020

Aisyah jaga anak mail, lepas tu terasa nak buat vlog sebab rindu nak duk borak dengan korang ! kita masak samyang, sambil borak borak realiti kehidupan, terutamanya zaman zaman covid ni INSTAGRAM: 🤍 SHOP THIS VLOG: rak tudung- 🤍 cadar- 🤍 smart watch- 🤍 MY GEAR: g7x mark ii: 🤍 canon m50: 🤍 bendy tripod : 🤍 case memory card: 🤍 boya mic: 🤍 🎵Music Probably by one of these artists Dj Quads 🤍 Lakey Inspired 🤍 BUSINESS INQUIRIES: aisyahhabshee🤍gmail.com *Some links may be affiliate

UNIVERSITI | Duduk Rumah ATAU Kolej???

54205
2360
209
00:17:27
23.08.2019

ada orang suka duduk dalam kolej, Ada orang merayu rayu nak duduk luar. So, korang yang mana? Dalam video kali ni, Aisyah bagitahu korang pros and cons antara duduk kolej dan duduk rumah (INI SEMUA 100% PENDAPAT AISYAH, AKAN ADA YANG BERCANGGAH AND IT'S OK). Follow Aisyah di Instagram ! aktif kat situ ! hehe INSTAGRAM: 🤍 BUSINESS INQUIRIES: aisyahhabshee🤍gmail.com THANK YOU EVERYONE, JANGAN LUPA LIKE & SUBSCRIBE! FAQs Umur bape tuu? Nampak tuaaa - 22. Rakam guna apa?- G7X mark ii Edit guna apa?- Sony Vegas Pro 14 Buat review tak?- PLS EMAIL HEHE THANK YOU. What makes you happy? - bila orang subscribe ! muahahahha ok bye !

BARU NAK REVIEW MCD, KENA TERJAH..*terkejut abang*

259626
10788
390
00:12:05
27.06.2021

Symbold Official : 🤍 Aisyah nak share : 🤍 ✋🏻 Ebook Yang Aku sendiri beli dan baca sebagai youtuber : 🤍 if korang suka this type of content , jangan lupa like! comment! and subscribe! oh..and jangan lupa tekan butang loceng supaya tak terlepas dengan video2 akan datang! love you guys and dont forget to follow me on instagram INSTAGRAM : 🤍 = 👇🏽 Nak tau camera apa aku pakai?? 👇🏽 🔸 SHOPEE : Canon m50 (terbaik utk nak start youtube) : 🤍 Mic macam MUHSIN : 🤍 Mic macam AISYAH : 🤍 Mic kepit kat baju : 🤍 Lens 11-22 mm (best for vlog) : 🤍 Lens 14-45 mm (yang aku pakai) : 🤍 Lens 55-200 mm (social experiment/prank vid) : 🤍 Gorilla Tripod : 🤍 Extra Battery : 🤍 SD card (64gb) : 🤍 Led stripes : 🤍 lighting : pakai matahari (free) Kalau nak video background blur beli lens ni! Sigma 56mm : 🤍 Sigma 30mm : 🤍 Sigma 16mm : 🤍 🔹 LAZADA : Canon m50 (terbaik utk nak start youtube) : 🤍 Mic macam MUHSIN : 🤍 Mic macam AISYAH :🤍 Mic kepit kat baju : 🤍 Lens 11-22 mm (best for vlog) : 🤍 Lens 14-45 mm (yang aku pakai) : 🤍 Lens 55-200 mm (social experiment/prank vid) : 🤍 Gorilla Tripod : 🤍 Extra Battery : 🤍 SD card (64gb) : 🤍 Led stripes : 🤍 lighting : pakai matahari (free) Kalau nak video background blur beli lens ni! Sigma 56mm : 🤍 Sigma 30mm : 🤍 Sigma 16mm : 🤍 = SUBS COUNT :256.27K subs

Nami First Time Grooming 😍

170316
10020
337
00:09:21
19.09.2021

Ingatkan nami dah cukup handsome... rupanya selepas grooming............... btw, kucing korang pernah lari rumah tak? berapa lama? INSTAGRAM: 🤍 SUPPORT MY SMALL BUSINESS: 🤍 BUSINESS INQUIRIES: aisyahhabshee🤍gmail.com

DIA KENA 'GANGGU'

440187
11730
345
00:13:25
18.08.2019

Malam jumaat yang lepas, Aisyah balik daripada kerja, tiba tiba kawan khadijah menjerit minta tolong kata Khadijah pengsan. Dan disitulah bermulanya kisah malam jumaat tu. Cerita ni 100% betul dan bukan rekaan. Khadijah MAYBE tak ready pun untuk cakap apa apa pasal ni dalam vlog di channel dia, so pls do not harass her to do so :) SUBSCRIBE TO MY SECOND CHANNEL: 🤍 Follow Aisyah di Instagram ! aktif kat situ ! hehe INSTAGRAM: 🤍 BUSINESS INQUIRIES: aisyahhabshee🤍gmail.com THANK YOU EVERYONE, JANGAN LUPA LIKE & SUBSCRIBE! FAQs Umur bape tuu? Nampak tuaaa - 22. Rakam guna apa?- G7X mark ii Edit guna apa?- Sony Vegas Pro 14 Buat review tak?- PLS EMAIL HEHE THANK YOU. What makes you happy? - bila orang subscribe ! muahahahha ok bye !

UNIVERSITI | Masalah bila duduk Kolej

123989
5411
412
00:14:52
13.08.2019

isu isu yang korang MUNGKIN akan hadapi once korang duduk kolej or masuk universiti ! SUBSCRIBE MY MAIN CHANNEL- 🤍 Follow Aisyah di Instagram ! aktif kat situ ! hehe INSTAGRAM: 🤍 BUSINESS INQUIRIES: aisyahhabshee🤍gmail.com THANK YOU EVERYONE, JANGAN LUPA LIKE & SUBSCRIBE! FAQs Umur bape tuu? Nampak tuaaa - 22. Rakam guna apa?- G7X mark ii Edit guna apa?- Sony Vegas Pro 14 Buat review tak?- PLS EMAIL HEHE THANK YOU. What makes you happy? - bila orang subscribe ! muahahahha ok bye !

AKIBAT TAK DENGAR CAKAP MAK

466123
9512
402
00:14:37
03.03.2019

Khadijah murkaaaaa arahan ibu dan dia dapat balasan terus hahahaha. Ok tu je description kali ni. Tu je. Cukup. Follow aisyah kat ig for more update ! 🤍aisyahhabshee

Morning Routine | Pregnant Edition

228585
10738
346
00:13:12
17.02.2022

Dalam video ni aisyah ada share the latest educational artifact untuk parents iaitu checkmath ! Korang scan je soalan maths guna phone & dia auto detect salah dan betul. Checkmath juga dapat bantu tingkatkan minat anak anak terhadap maths😻aisyah saja suh anak jiran aisyah try, dia suka betul! Tak sabar nak guna for future kids. Now dorang ada latest function dimana kita boleh ambil gambar soalan, dan checkmath akan bg solution 😱 hebatkan ! Korang boleh download melalui link ni ok 👇🏻 ✅Google Play - 🤍 ✅App Store - 🤍 #CheckMathMalaysia Alhamdulillah, kita dah boleh countdown hari, inshaAllah! hari ni Aisyah share dengan korang apa aisyah normally buat pagi pagi, simple jeee, yang penting makan. semua lagu yang Aisyah guna download dari: 🤍 BUSINESS INQUIRIES: aisyahhabshee.work🤍gmail.com

KISAH PENUH AYAZHAN EDILOVA: JURUSOLEK 19 TAHUN.

768643
28961
1269
00:11:12
06.04.2021

YOUTUBE DESCRIPTION Assalamualaikum semua, diharapkan korang semua dalam keadaan yang sihat selalu. Okayh topik kita pada hari ini adalah berkenaan dengan AYAZHAN EDILOVA. MY EQUIPMENT: CAMERA: CANON 600D MICROPHONE: ZINGYOU BM-800 🤍 COMPUTER: MAC MINI M1 CHIP 🤍 MOUSE: LOGITECH G304 WHITE 🤍 KEYBOARD: ROYAL KLUDGE RK855 WHITE 🤍 MONITOR: LG 29 INCH WIDESCREEN 🤍 EXTERNAL SSD: SANDISK EXTREME 500GB 🤍 STUDIO LIGHTING: SOFTBOX 🤍 KEYLIGHT: LAMPU IKEA 🤍 SOFTWARE: VIDEO: ADOBE PREMIERE PRO THUMBNAIL: PHONTO AND PICSART CAMERA SETTING ISO: 100 APERTURE: F3.5 SHUTTER SPEED: 50 TIPS VIDEO CANTIK NOTES: KALAU NAK VIDEO SMOOTH, SHUTTER SPEED KENA DOUBLE FRAME RATE. CONTOH SHOOT 25FPS, MAKSUDNYA SHUTTER SPEED KENA 50 NOTES: PASTIKAN ISO SELALU PADA TAHAP BELOW 800. MAKNAnya LIGHTING, KORANG KENA POWER.

YOUTUBER US NI MAKIN OBES! NIKOCADO AVOCADO DARI VEGAN KEPADA MUKBANG YG EKSTREM

319968
14249
534
00:08:37
09.12.2021

Kalau korang suka video aku, jangan lupa subscribe and like tau. NOTE: Bahan-bahan yang digunakan dalam video di atas bukanlah hak milik #neynastory seperti muzik, video orang lain atau gambar. Ianya digunakan semata-mata untuk menvisualkan dengan jelas. FOLLOW: My Second Channel: 🤍 Twitter 🤍 Instagram 🤍 FOLLOW IGSHOP SAY CHEESE: 🤍 FOLLOW IGSHOP OWH CRUNCHNYER! 🤍 Atau Whatsapp kami: 🤍 SHOPEE: 🤍 For any business inquiries: neynastorybusiness🤍gmail.com #neynastory

JANGAN BAWAK PEREMPUAN KELUAR MALAM2! - part 3- *ijah and aisyah mcm kena rasuk*

900086
21247
1199
00:13:18
23.05.2020

disebabkan permintaan terlalu tinggi terpaksa release part 3 hari yg sama ,for you guys! selamat hari raya! maaf zahir dan batin! if korang suka this type of content , jangan lupa like! comment! and subscribe! oh..and jangan lupa tekan butang loceng supaya tak terlepas dengan video2 akan datang! love you guys and dont forget to follow me on instagram INSTAGRAM : 🤍 = 👇🏽 Nak tau camera apa aku pakai?? 👇🏽 🔸 SHOPEE : Canon m50 (terbaik utk nak start youtube) : 🤍 Mic macam MUHSIN : 🤍 Mic macam AISYAH : 🤍 Mic kepit kat baju : 🤍 Lens 11-22 mm (best for vlog) : 🤍 Lens 14-45 mm (yang aku pakai) : 🤍 Lens 55-200 mm (social experiment/prank vid) : 🤍 Gorilla Tripod : 🤍 Extra Battery : 🤍 SD card (64gb) : 🤍 Led stripes : 🤍 lighting : pakai matahari (free) Kalau nak video background blur beli lens ni! Sigma 56mm : 🤍 Sigma 30mm : 🤍 Sigma 16mm : 🤍 🔹 LAZADA : Canon m50 (terbaik utk nak start youtube) : 🤍 Mic macam MUHSIN : 🤍 Mic macam AISYAH :🤍 Mic kepit kat baju : 🤍 Lens 11-22 mm (best for vlog) : 🤍 Lens 14-45 mm (yang aku pakai) : 🤍 Lens 55-200 mm (social experiment/prank vid) : 🤍 Gorilla Tripod : 🤍 Extra Battery : 🤍 SD card (64gb) : 🤍 Led stripes : 🤍 lighting : pakai matahari (free) Kalau nak video background blur beli lens ni! Sigma 56mm : 🤍 Sigma 30mm : 🤍 Sigma 16mm : 🤍 = SUBS COUNT : 18.81K subs

Haluan Baru Selepas Ni ... | Aisyah Habshee

72449
5382
279
00:02:13
21.01.2021

Hi semua, ini channel Aisyah yang kedua. If korang ada masa, boleh singgah ke channel yang utama (🤍 ) - Aisyah post video setiap minggu kat channel tu ! thank you guyss !

Cara Dapat 1000 Subscriber & 4000 Jam Tontonan ! Beginner, No FREE PUBLICITY

57275
3803
292
00:14:36
21.02.2020

Cara Dapat 1000 Subscriber & 4000 Jam Tontonan ! Beginner, No FREE PUBLICITY Instagram: 🤍 🎵Music Probably by one of these artists Dj Quads 🤍 Dyalla Swain 🤍 Joakim Karud 🤍 Lake Inspired 🤍 Drone Footage probably by one of these channel: 🤍 🤍 📷MY GEAR: Canon g7x Mark II Gopro Hero 7 Black Samsung FE ✉ Business Inquiry: aisyahhabshee🤍gmail.com

WE FINALLY ADOPT THE CUTEST KITTEN EVER! -*Aisyah dah tak takut kucing!*

349148
13685
691
00:10:21
30.04.2021

Symbold Official : 🤍 ✋🏻 Ebook Yang Aku sendiri beli dan baca sebagai youtuber : 🤍 if korang suka this type of content , jangan lupa like! comment! and subscribe! oh..and jangan lupa tekan butang loceng supaya tak terlepas dengan video2 akan datang! love you guys and dont forget to follow me on instagram INSTAGRAM : 🤍 = 👇🏽 Nak tau camera apa aku pakai?? 👇🏽 🔸 SHOPEE : Canon m50 (terbaik utk nak start youtube) : 🤍 Mic macam MUHSIN : 🤍 Mic macam AISYAH : 🤍 Mic kepit kat baju : 🤍 Lens 11-22 mm (best for vlog) : 🤍 Lens 14-45 mm (yang aku pakai) : 🤍 Lens 55-200 mm (social experiment/prank vid) : 🤍 Gorilla Tripod : 🤍 Extra Battery : 🤍 SD card (64gb) : 🤍 Led stripes : 🤍 lighting : pakai matahari (free) Kalau nak video background blur beli lens ni! Sigma 56mm : 🤍 Sigma 30mm : 🤍 Sigma 16mm : 🤍 🔹 LAZADA : Canon m50 (terbaik utk nak start youtube) : 🤍 Mic macam MUHSIN : 🤍 Mic macam AISYAH :🤍 Mic kepit kat baju : 🤍 Lens 11-22 mm (best for vlog) : 🤍 Lens 14-45 mm (yang aku pakai) : 🤍 Lens 55-200 mm (social experiment/prank vid) : 🤍 Gorilla Tripod : 🤍 Extra Battery : 🤍 SD card (64gb) : 🤍 Led stripes : 🤍 lighting : pakai matahari (free) Kalau nak video background blur beli lens ni! Sigma 56mm : 🤍 Sigma 30mm : 🤍 Sigma 16mm : 🤍 = SUBS COUNT : 223.88K subs

24 JAM SAY YES!! TO AISYAH

199155
7661
111
00:22:32
03.08.2022

For those yang nak highend phone with high-end spec especially lowlight photography and lowlight videos, korang beli je Oppo Reno 8 pro 5G ni - 🤍 For business inquiries email : muhsinyusni18🤍gmail.com if korang suka this type of content , jangan lupa like! comment! and subscribe! oh..and jangan lupa tekan butang loceng supaya tak terlepas dengan video2 akan datang! love you guys and dont forget to follow me on instagram INSTAGRAM : 🤍 SUBS COUNT : 381.226K

LELAKI TRY RASA SAKITNYA BERANAK ⚠️ - *don't try*

367873
15707
1294
00:13:12
25.06.2021

Symbold Official : 🤍 ✋🏻 Ebook Yang Aku sendiri beli dan baca sebagai youtuber : 🤍 if korang suka this type of content , jangan lupa like! comment! and subscribe! oh..and jangan lupa tekan butang loceng supaya tak terlepas dengan video2 akan datang! love you guys and dont forget to follow me on instagram INSTAGRAM : 🤍 = 👇🏽 Nak tau camera apa aku pakai?? 👇🏽 🔸 SHOPEE : Canon m50 (terbaik utk nak start youtube) : 🤍 Mic macam MUHSIN : 🤍 Mic macam AISYAH : 🤍 Mic kepit kat baju : 🤍 Lens 11-22 mm (best for vlog) : 🤍 Lens 14-45 mm (yang aku pakai) : 🤍 Lens 55-200 mm (social experiment/prank vid) : 🤍 Gorilla Tripod : 🤍 Extra Battery : 🤍 SD card (64gb) : 🤍 Led stripes : 🤍 lighting : pakai matahari (free) Kalau nak video background blur beli lens ni! Sigma 56mm : 🤍 Sigma 30mm : 🤍 Sigma 16mm : 🤍 🔹 LAZADA : Canon m50 (terbaik utk nak start youtube) : 🤍 Mic macam MUHSIN : 🤍 Mic macam AISYAH :🤍 Mic kepit kat baju : 🤍 Lens 11-22 mm (best for vlog) : 🤍 Lens 14-45 mm (yang aku pakai) : 🤍 Lens 55-200 mm (social experiment/prank vid) : 🤍 Gorilla Tripod : 🤍 Extra Battery : 🤍 SD card (64gb) : 🤍 Led stripes : 🤍 lighting : pakai matahari (free) Kalau nak video background blur beli lens ni! Sigma 56mm : 🤍 Sigma 30mm : 🤍 Sigma 16mm : 🤍 = SUBS COUNT :255.06K subs

Aisyah Tak Sangka Dia Merajuk😭

253941
12502
847
00:14:50
14.06.2021

another day, another problem INSTAGRAM: 🤍 SUPPORT MY SMALL BUSINESS: 🤍 BUSINESS INQUIRIES: aisyahhabshee🤍gmail.com

MAKAN BERADAB PALING RARE!! DALAM MALAYSIA!

1006062
43067
2162
00:14:04
24.02.2021

✋🏻 Ebook Yang Aku sendiri beli dan baca sebagai youtuber : 🤍 if korang suka this type of content , jangan lupa like! comment! and subscribe! oh..and jangan lupa tekan butang loceng supaya tak terlepas dengan video2 akan datang! love you guys and dont forget to follow me on instagram INSTAGRAM : 🤍 = 👇🏽 Nak tau camera apa aku pakai?? 👇🏽 🔸 SHOPEE : Canon m50 (terbaik utk nak start youtube) : 🤍 Mic macam MUHSIN : 🤍 Mic macam AISYAH : 🤍 Mic kepit kat baju : 🤍 Lens 11-22 mm (best for vlog) : 🤍 Lens 14-45 mm (yang aku pakai) : 🤍 Lens 55-200 mm (social experiment/prank vid) : 🤍 Gorilla Tripod : 🤍 Extra Battery : 🤍 SD card (64gb) : 🤍 Led stripes : 🤍 lighting : pakai matahari (free) Kalau nak video background blur beli lens ni! Sigma 56mm : 🤍 Sigma 30mm : 🤍 Sigma 16mm : 🤍 🔹 LAZADA : Canon m50 (terbaik utk nak start youtube) : 🤍 Mic macam MUHSIN : 🤍 Mic macam AISYAH :🤍 Mic kepit kat baju : 🤍 Lens 11-22 mm (best for vlog) : 🤍 Lens 14-45 mm (yang aku pakai) : 🤍 Lens 55-200 mm (social experiment/prank vid) : 🤍 Gorilla Tripod : 🤍 Extra Battery : 🤍 SD card (64gb) : 🤍 Led stripes : 🤍 lighting : pakai matahari (free) Kalau nak video background blur beli lens ni! Sigma 56mm : 🤍 Sigma 30mm : 🤍 Sigma 16mm : 🤍 = SUBS COUNT : 173.19K subs

Live Pregnancy Test + Surprise Suami ! @Muhsin Yusni

772003
44453
1816
00:11:27
21.08.2021

INSTAGRAM: 🤍 SUPPORT MY SMALL BUSINESS: 🤍 BUSINESS INQUIRIES: aisyahhabshee🤍gmail.com

SAIDATINA AISYAH INTIP RASULULLAH KERANA CEMBURU ? | USTAZAH ASMA' HARUN 2021

5098
210
9
00:04:49
19.04.2021

Jemput SUBSCRIBE untuk mengikuti perkongsian terkini Ustazah Asma' Harun : 🤍 ▪️Ikuti LIVE TERKINI di FB PAGE Ustazah Asma' Harun: 🤍 ▪️Follow INSTAGRAM: 🤍 ▪️ Follow TWITTER : 🤍 ▪️Bagi para dermawan yang ingin menyumbang, sila ke akaun berikut: Sahabat I Care Resources : 12225010026317 [Bank Islam] Atau 🤍 Ansi System Terima kasih atas kemuliaan hati. Semoga Allah meluaskan rezeki sahabat semua dan dipermudahkan segala urusan di dunia dan akhirat. 🤲🏻 Mari Bantu Share 👍 Jazakumullahu Khairal Jaza'. #UAHSahabatDuniaAkhirat #SahabatAmalCare #CeramahAgama #UstazahAsmaHarun

Nayla dan Aisyah Belajar Mencuci Baju Sambil Song Nursery Rhymes

333
37
00:06:14
13.01.2022

Selamat menonton : semoga terhibur ...! * jangan lupa Subscribe, Like Comment san Share ya teman - teman. Biar Nayla dan aisyah semangat buat video baru di youtube

kisah seram HIJAB TERBUKA | Ep1 [ Qamarina Hassim, Camimi Hadri, Aisyah Nak Share, Syamim Story,

96
10
1
00:06:07
05.06.2021

Hallo² Welcome Back To My Channel Firdaus Muzammi. Hari Ini Saya Akan Kongsikan Kepada Anda Video Yang Terbaru Yang Mungkin Menyebabkan Anda Tak Tidur Lena Kerana sering Diganggu Oleh Perkara Mistik. So Korang Stay Tune Tau.. - - "Ha Korang Jangan Lupa Like Subscribe dan Share Tau. Kerana Anda akan dapat Langganan Percuma 3 Hari dan Selamanya" - Connect With Us On Social Media: 🤍 - Thanks For Your Cooperation © Firdaus Muzammil Production Any inquiry For Business Can Email Us: Firdausart77🤍gmail.com - Collaboration With : See You Next Video And Assalamualaikum. peace ✌️ Thanks For Your Spending Time😝 Tagline: "recall why you started it" ©2021 All Copyright Reserved By Firdaus Muzammil Production Keyword : kisah seram Hijab terbuka, kisah seram hostel, asrama, kisah seram benar, kisah seram whatsapp, kisah seram nyata, kisah seram mak angkat, kisah seram hostel selepas pkp, kisah seram malaysia, kisah hantu jepun, kisah seram pendek, kisah seram hostel full movie, kisah seram seismik, kisah seram sterk production, kisah seram penyelam laut dalam, kisah seram pengasuh, kisah seram penjara pudu, kisah seram pemandu lori, kisah seram pendek, kisah seram van jenazah, kisah seram plkn, kisah seram pierre andre, kisah seram patung, kisah seram pemancing, kisah seram bibi qairina, kisah seram qama, kisah seram qamarina hassim, nama cerita seram, kisah seram hospital queen elizabeth, kisah seram whatsapp malaysia, kisah seram whatsapp seram kita, kisah seram water park, kisah seram ws, kisah seram hostel, kisah seram wad bersalin, kisah seram whatsapp nadia, kisah seram ex mesej, kisah seram empangan semenyih, kisah seram elfira loy, kisah seram elizabeth bathory, kisah seram exo, kisah seram era,kisah seram rumah sewa, kisah seram rumah sewa rm50, kisah seram rider food panda, kisah seram rumah sewa isa,kisah seram ringkas, kisah seram real, kisah seram rumah nenek, kisah seram rider, kisah seram tentara, kisah seram teletubbies, kisah seram tentera malaysia, kisah seram tiktok, kisah seram game, kisah seram team bosskur, kisah seram terengganu, kisah seram taman tema mimiland, kisah seram tasik kenyir, kisah seram teluk dalam resort, kisah seram youtuber malaysia, kisah seram yang benar, kisah seram yang diceritakan, kisah seram youtuber, kisah seram yang nyata, kisah seram youtuber indonesia, kisah seram yang dialami artis korea, kisah seram yudist ardhana, kisah seram uitm, kisah seram upinipin, kisah seram uitm machang, kisah seram ulik mayang, kisah seram sintok, kisah seram uitm shah alam, kisah seram upsi, kisah seram uitm lendu, kisah seram ibu angkat, kisah seram iluminati, kisah seram idol kpop, kisah seram online class, kisah seram office, kisah seram offshore, kisah seram orang bunian, kisah seram sofea, kisah seram sombong, kisah seram solo, kisah seram oohami, kisah seram ojek online, kisah seram sofea part1, kisah seram asrama, kisah seram azfar heri, kisah seram artis malasia, kisah seram aisha habshee, kisah seram askar malaysia, kisah seram asrama selepas pkp, kisah seram alieff irfan, kisah seram amber court genting highland, kisah seram selebriti, kisah seram smk serian, kisah seram sekolah. kisah seram sarawak, kisah seram sakura school simulator, kisah seram syamel, kisah seram sabah, kisah seram di malaysia, kisah seram di kedah, kisah seram di melaka, kisah seram disneyland, kisah seram fadli amir, kisah seram fiksyen syasya, kisah seram ff, kisah seram free fire, kisah seram food rider, kisah seram food delivery, kisah seram falkulti, kisah seram first world hotel, kisah seram gunung ledang, kisah seram girlfriend psycho. kisah seram gua tempurung, kisah seram gunung kinabalu, kisah seram gila, kisah seram hijab terbuka, kisah seram hostel, kisah seram highland tower, kisah seram hostel janna nick, kisah seram hotel di malaysia, kisah seram hospital umum sarawak, kisah seram jiran, kisah seram jam 12 malam, kisah seram jalan karak lama, kisah seram jalan gerik, kisah seram balik pulau, kisah seram kita, kisah seram klcc, kisah seram camimi hadrii, kisah seram kupi kupi go, kisah seram kc, kisah seram lawak, kisah seram lagu sephia, kisah seram lpt2, kisah seram lebuh raya selatan, kisah seram lagu cindai. kisah seram laut, kisah seram zarul umbrella, kisah seram zizan razak, kisah seram zombie, kisah seram bear,kisah seram pkxd, kisah seram chat, kisah seram cartoon, kisah seram chat malaysia, kisah seram salor, kisah seram cabin crew,kisah seram van jenazah, kisah seram villa nabila, kisah seram volkwagen kuning, kisah seram vlog, kisah seram villa zaiton, kisah seram villa danialla bachock, kisah seram venice hill, kisah seram bukit putus, kisah seram bukit salbiah, kisah seram bilik mayat, neyna story,seram nobita

Назад
Что ищут прямо сейчас на
AISYAH NAK SHARE устроила пожар в лагере om nom super noms Православная литература БЕН КОНТРОЛИРУЕТ DANYA POD Панда sou good mood сніданок з 1 1 сьогодні Станислав Черчесов водяной дом Галкин egg wars сушилка для ягод все силы России калаулым бугинги ГЛЕНТ ГОЛОВОЛОМКИ wshh Супер Марио salman shah bangla movie